Petreceri cu grătare și alcool la Poliția Locală Bârlad: ”S-au făcut muci, la ora 10:00 erau țapeni” (Video)

Petreceri cu grătare și alcool la Poliția Locală Bârlad: ”S-au făcut muci, la ora 10:00 erau țapeni” (Video)

Polițiștii locali din Bârlad au fost filmați cum fac grătare și consumă alcool în timpul programului.

Îmbrăcați în uniformă, mai mulți polițiști mănâncă pizza și beau nestingheriți la muncă, chiar în biroul șefului lor, Vasile Chelaru. Potrivit imaginilor prezentate de Vremea Nouă, la un moment dat intră în cameră un alt polițist, care întreabă care e motivul de sărbătoare, iar colegii îi răspund râzând că ”Emil s-a mai îngrășat”.

Apoi, chiar șeful Poliției Locale Bârlad îi cere unui subaltern să-i ofere un pahar și noului venit. Când acesta cere apă, i se răspunde ”Apă nu avem. Apă am avut. Bere sau vin!”. Neprimind răspuns, înșiră tot meniul: „apă minerală, suc nectar, țuică, vin, bere”.

Paranghelii nocturne la Poliția Locală Bârlad: „Eu am plecat acasă, ei erau «muci»“

Publicația citată precizează că astfel de petreceri nu sunt deloc rare la Poliția Locală Bârlad. Jurnaliștii locali au obținut și stenograma unor polițiști nemulțumiți că ei muncesc și alți colegi de-ai lor doar se distrează, totul cu voia și participarea șefului.

ADVERTISING

În conversație se spune clar că polițiștii beau în timpul programului. Iată un fragment din stenograma prezentată de Vremea Nouă.

”Polițist 1: Dar cine a fost, de fapt?

Polițist 2: Carp, Balaban, Sterilă, Zaharia, Dandeș, Huțuleac, Gheorghiu, toți!

Polițist 1: A, i-a chemat de acasă, „haideți la șprițuri”!

Polițist 2: Da, da!

Polițist 1: Și au făcut și grătar?

Polițist 2: Da, grătar, dar s-a lăsat cu dansuri, cu chiuială. Eu am stat sus, că am fost de serviciu cu Dumitriu. El cică, băi, mă duc și eu. Îi zic treaba ta, eu stau sus. Niciun echipaj nu mai era acolo, mă. Eu cu Luș eram, atât.

ADVERTISING

Polițist 1: Deci a lăsat toată poliția și au stat la băut!

Polițist 2: Da, da, da! Băi, dar s-au îmbătat și se auzea chiuială, hei, hei, hei. La zece fără un sfert eu am plecat și ei nu.

Polițist 1: Am înțeles că șefu’ a plecat pe la 1 și ceilalți pe la 3 dimineața!

Polițist 2: Vai, mamă, înseamnă că s-au făcut muci, erau de atunci muci! (…) Pe bune! La ora 10 erau țapeni. Dacă au stat până la 1,2,3, îți dai sema!

Polițist 1: Și ei erau de servici! Bravo lor!

(…) Polițist 1: Au avut boxă mare, nu?

Polițist 2: Da, dar hărmălaia lor și dansurile lor cum se auzeau, băi băiatule…

ADVERTISING

Polițist 1: Poate s-ar sesiza cineva să spune de ce se auzea aseară muzica la Poliția Locală. Poate or face vreo anchetă ăștia de la Primărie. Nu?”.

Pubicația citată a cerut un punct de vedere de la șeful Poliției Locale Bârlad și acesta a spus că se mai bea șampanie în sediul instituției, dar doar la ocazii speciale.

“Dacă au ieșit doi colegi sau trei la pensie anul ăsta și le-a fost înmânată câte o diplomă și s-a servit un pahar cu șampanie, poate fi catalogat un astfel de eveniment drept o petrecere? Informațiile pe care le aveți sunt false, transmiteți-le cum vreți! Și cei care v-au semnalat astfel de petreceri, întrebați-i dacă la zilele lor aniversare le-au oferit colegilor un pahar cu apă minerală și ceva pe lângă, apoi vorbiți cu mine! La revedere!”, le-a declarat Vasile Chelaru.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇