Peste 2.000 de jandarmi şi poliţişti și două elicoptere, mobilizați pentru meciul Franței la București

Peste 2.000 de jandarmi şi poliţişti și două elicoptere, mobilizați pentru meciul Franței la București

Mii de jandarmi, poliţişti şi pompieri, precum și două elicoptere, au fost mobilizați cu prilejul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele Franţei şi Elveţiei, din cadrul EURO 2020.

Luni, începând cu ora 22:00, pe stadionul Arena Naţională din Capitală și LIVE text pe Spotmedia.ro, va avea loc partida de fotbal dintre echipele reprezentative ale Franţei şi Elveţiei.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, pentru desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă publică a acestui eveniment sportiv, Jandarmeria, alături de Poliţia Capitalei, ISU Bucureşti-Ilfov şi celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la şi de la stadion, precum şi pentru menţinerea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

ADVERTISING

Peste 2.000 de jandarmi, poliţişti şi pompieri vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a Arenei Naţionale, precum şi pe traseele de deplasare ale suporterilor, pentru prevenirea apariţiei unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine şi siguranţă publică.

În ziua evenimentului sportiv, vor acţiona, în sprijin, un elicopter SMURD pentru asigurare medicală la Arena Naţională şi un elicopter pentru monitorizare aeriană a traseelor de deplasare ale suporterilor.

Poliţia rutieră va fluidiza traficul şi va îndruma conducătorii auto pe rute care să le permită să ajungă la destinaţia dorită.

ADVERTISING

Naționala Franței a ajuns vineri la București.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇