Percheziții la clanuri mafiote care vând heroină: Zoicăreni, Toboșari și Cocalari (Foto & Video)

Percheziții la clanuri mafiote care vând heroină: Zoicăreni, Toboșari și Cocalari (Foto & Video)

Mai multe percheziții au avut loc, joi, la clanurilor Zoicăreni, Toboșari și Cocalari, care se ocupă cu vânzarea de heroină. Un număr de 22 de persoane vor fi audiate la DIICOT, transmite, joi seara, Poliția Română.

Joi, polițiștii de la Serviciul Antidrog și procurorii DIICOT au derulat o operațiune de combaterea traficului de droguri de mare risc (heroină) și a operațiunilor cu substanțe psihoactive.

„Astfel, în baza mandatelor obținute de la Tribunalul București, polițiștii antidrog au efectuat 19 percheziții în București și în județul Ilfov”, conform sursei citate.

Imagini DIICOT

Fraţii interlopului Emi Pian au fost arestaţi pentru 30 de zile

ADVERTISING

În urma acestor activități, până în prezent, au fost ridicate 200 de grame de heroină, 50 de doze de heroină, pregătite pentru comercializare, 10 grame și 17 doze de psihoactive, 59 de comprimate de metadonă, 6 alte comprimate, 14.600 de lei, 250 de euro, 4 cântare electronice de precizie, 10 kg. de tutun, 15 obiecte ce ar putea fi folosite în lupta corp la corp (furci, topoare, satare, cuțite) și diferite obiecte cu valoare probatorie.

1-1
2-1
3-1

Au fost puse în executare 22 de mandate de aducere, membrii unor grupări infracționale urmând a fi duși în fața procurorului DIICOT, pentru audieri și luarea măsurilor legale.

ADVERTISING

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru MEDIAFAX, că este vorba despre membri ai clanurilor Zoicăreni, Toboșari și Cocalari.

Urmează răzbunarea lui Emi Pian? Politicienii își cumpără voturi cu bani de la clanurile de interlopi. Cu complicitatea poliției - Interviu cu președintele sindicatului polițiștilor Europol


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇