Pasagerii unui avion cu destinația Madrid și-au petrecut noaptea pe Otopeni. Când ar putea zbura spre destinație

Pasagerii unui avion cu destinația Madrid și-au petrecut noaptea pe Otopeni. Când ar putea zbura spre destinație

Vremea extremă din Spania îi afectează direct pe românii care încearcă să ajungă în Peninsula Iberică. Mai mulți pasageri care aseară ar fi trebuit să zboare spre Madrid au rămas blocați pe Aeroportul Henri Coandă și nu știu când vor ajunge la destinație.

Un avion al companiei Blue Air a decolat în cursul serii de pe Aeroportul Henri Coandă spre Madrid, potrivit informațiilor Digi 24. Aeronava n-a mai ajuns la destinație. A făcut escală la Bacău, iar la ora 2:00, în noaptea de vineri spre sâmbătă, s-a întors la București. De atunci, pasageri stau în aeroport.

ADVERTISING

Motivul: în Spania, inclusiv în zona Madridului, e furtună de zăpadă, iar avioanele nu pot zbura.

Unul dintre pasagerii acestei curse consemnate la sol, Victor Furtună, a declarat pentru Digi24 că, din oră în oră, reprezentații Blue Air au venit și le-au spus oamenilor că în curând urmează îmbarcarea. Cu toate acestea, oamenii nu s-au mai îmbarcat.

Victor Furtună spunea că pasagerii nu au plecat acasă din cauză că, dacă ar fi făcut-o, ar fi însemnat că renunță la bilet.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pasagerul susține că oamenii blocați pe aeroport n-au primit decît câte o sticlă cu apă o dată la 3 ore și că acum mai mulți se îndreptau spre birorile de ticketing pentru a încerca să își recupereze bagajele de cală.

Potrivit Digi24, compania Blue Air a transmis că zborul spre Madrid va avea loc în cursul serii de sămbătă, 9 ianuarie, de la 20:30.

Cu toate acestea, cele mai noi informații arată că aeroportul din Madrid rămâne închis sâmbătă, deci cel mai probabil zborul va din nou amânat.

ADVERTISING

Citește și:

Vin zăpezile! Ninge în jumătate de țară, până marţi dimineaţa


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇