Organizarea concursului pentru postul de șef la Poliția Capitalei a fost suspendată temporar, la cererea MAI

Organizarea concursului pentru postul de șef la Poliția Capitalei a fost suspendată temporar, la cererea MAI

Procedurile de organizare a concursului pentru postul de director general la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost suspendate temporar după o serie de măsuri dispuse de Ministerul Afacerilor Interne.

Sfidarea legii la Poliția Capitalei. Cum își joacă mandatul ministrul Bode

Poliția Capitalei a făcut anunțul printr-un comunicat de presă fără a oferi, însă, mai multe detalii.

”Având în vedere măsurile dispuse la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, se sistează temporar procedurile organizatorice ale concursului pentru ocuparea postului de conducere vacant de director general la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, prevăzut la poziţia 1 din statul de organizare al unităţii.

Orice alte date şi informaţii de interes vor fi aduse la cunoştinţă, în timp util”.

Poliţia Capitalei
ADVERTISING

Funcţia de şef al Poliţiei Capitalei a fost scoasă la concurs după alegerile parlamentare, cu puţin timp înainte ca împuternicirea actualului director interimar, comisarul şef Bogdan Berechet, să expire definitiv.

În cursă, alături de Berechet s-a înscris şi comisarul şef Adrian Jugănaru, care, printre altele, a ajutat, în mod direct, la dezvoltarea Poliţiei din Ucraina dar şi din Republica Moldova, a relatat gandul.ro.

După scandalul provocat de arestarea agentului Eugen Stan, acuzat de pedofilie, funcţia de director al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a fost ocupată, pe rând, de comisarii şefi Dragoş Nicu, Ciprian Miron şi din ianuarie, anul acesta, de Bogdan Berechet.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇