O tânără din Ploiești a fost bătută pe stradă de un bărbat, deranjat de cum și-a parcat mașina

O tânără din Ploiești a fost bătută pe stradă de un bărbat, deranjat de cum și-a parcat mașina

O tânără din Ploieşti a fost bătută pe stradă de un bărbat şi a ajuns desfigurată la spital. Individul a fost deranjat de modul cum femeia îşi parchează maşina şi apoi că a fost filmat.

Mădălina Ioana Costache are 33 de ani şi a fost lovită cu putere de bărbatul de 58 de ani, până a căzut inconștientă la pământ.

Totul s-a petrecut sâmbătă. Femeia parca mașina în fața blocului. Bărbatul a încercat să traverseze, după care s-a așezat în fața maşinii şi nu s-a mai mișcat.

Sora femeii se afla în maşină şi povesteşte ce s-a întâmplat: „Domnul m-a scuipat pe mine și a început să înjure. El s-a întors în momentul ăsta, a scuipat-o din nou, a înjurat-o și a lovit-o. A strâns-o de gât. Erau vecini pe acolo, dar unii nu s-au băgat, am zis să sune la salvare, eram foarte speriată”.

ADVERTISING

Mădălina a vrut să îl filmeze pe agresor, iar asta l-a înfuriat pe individ și mai mult.

„M-am ținut după el, am zis să i se vadă fața. L-am făcut idiot, poate nici eu nu trebuia să îl fac. Mi-a dat cu pumnul în față, am picat jos și nu mai ştiu ce s-a întâmplat”, spune victima pentru ProTV.

Femeia a fost dusă la spital, unde "a fost internată cu traumatism cranio-facial, cu plăgi faciale. În urma examenului tomografic s-au constatat și fracturi la nivelul oaselor fetei. Nu sunt complicații până la acest moment și sperăm că în 2-3 zile să poată fi externată", spune Andrei Ilinca, director medical la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti, citat de TVR.

ADVERTISING

Poliţiştii l-au identificat pe agresor şi l-au amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii publice.

Însă este și cercetat penal, pentru lovire.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇