O rachetă rusească doborâtă de ucraineni a căzut în Republica Moldova (Foto)

O rachetă rusească doborâtă de ucraineni a căzut în Republica Moldova (Foto)

O rachetă doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean a căzut în nordul localității Naslavcea din Republica Moldova, aflată la graniță cu Ucraina.

Nu au fost înregistrate victime, dar ferestrele mai multor locuințe din Naslavcea au fost distruse, a anunțat Ministerul de Interne de la Chișinău.

Autoritățile ucrainene au informat că în această dimineață a avut loc un atac cu drone asupra barajului Dnestrovsc1, de pe teritoriul Ucrainei, care este la o distanță de 10 km de barajul Naslavcea.

Atacul rusesc nu a afectat barajul, dar au fost atacate componentele electrice aferente barajului ucrainean, vizate fiind transformatoarele electrice. Autoritățile ucrainene anunță că nu există pericol de inundații.

ADVERTISING

În prezent, efective ale MAI au încercuit zona unde a căzut racheta, pentru a evita eventuale pericole, iar un grup de documentare se află la fața locului.

𝐌𝐚̆𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐞 𝐢̂𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐫𝐝 𝐚 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐍𝐚𝐬𝐥𝐚𝐯𝐜𝐞𝐚Ministerul Afacerilor Interne informează că a...

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova pe Luni, 31 octombrie 2022

Alertele de raid aerian au sunat luni dimineață în toată Ucraina. O hartă transmisă de forțele armate ale Ucrainei arată zone mari de teritoriu ucrainean aflate în alertă, inclusiv Kiev, Harkov, Sumî, Zaporojie și Odesa.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Numeroase explozii au avut loc în Kiev și Harkov. În Harkov, circulația metroului a fost suspendată. Serviciile de urgență din Ucraina au îndemnat oamenii să caute adăpost, deoarece sunt așteptate mai multe atacuri astăzi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇