O pensiune a explodat în Cluj: O femeie a fost găsită carbonizată, alte două persoane au ajuns la spital (Foto&Video)

O pensiune a explodat în Cluj: O femeie a fost găsită carbonizată, alte două persoane au ajuns la spital (Foto&Video)

O pensiune din Cluj a explodat vineri dimineaţă, în jurul orei 7. Explozia a fost urmată de un incendiu, iar o femeie a fost găsită carbonizată de pompieri în interior.

Mai sunt două victime cu arsuri, care au fost duse la spital. Încă 3 persoane au fost asistate medical, însă fără a fi transportate la o unitate medicală.

Incidentul a avut loc pe strada Dunării, într-un cartier cu blocuri şi case.

Ciprian Cornea, purtător de cuvânt al ISU Cluj, a menţionat la Realitatea TV că explozia a afectat şi imobilele din jur pe o rază de 30 de metri, fiind geamuri sparte la o casă si un bloc din vecinătate.

explozie-pensiune-cluj
Foto: Inquam Photos/Raul Stef

Deflagraţia a fost atât de puternică, încât rafturile unui magazin din zonă s-au prăbuşit, iar curentul electric a picat.

ADVERTISING

„Eu eram treaz deja când a fost explozia, s-a cutremurat tot blocul, deşi suntem la vreo 250 de metri de locul respectiv. La noi în bloc şi la alte câteva din jur a picat instant curentul. Cioburile şi resturile au zburat vreo câteva zeci de metri în jur”, a declarat un localnic pentru Monitorul de Cluj.

pensiune-distrusa-cluj-explozie
Foto: Inquam Photos/Raul Stef

„Din nefericire, în această dimineață, în jurul orei 7, a avut loc o explozie la o pensiune de pe strada Dunării. Cauza: acumulare de gaze. Din nefericire, s-a raportat, până acum, un deces, două persoane cu arsuri destul de consistente și o persoană se află în stare de șoc.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Șocul exploziei a afectat și unele magazine și locuințe învecinate.

În acest moment analizăm starea clădirilor învecinate pentru a decide în conformitate cu prevederile legale”, spune primarul Clujului, Emil Boc.

Incendiu strada Dunarii Cluj
Incendiu strada Dunarii Cluj

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇