O pacientă internată cu Covid-19 a fost sărbătorită cu tort de medici când a împlinit 94 de ani (Video)

O pacientă internată cu Covid-19 a fost sărbătorită cu tort de medici când a împlinit 94 de ani (Video)

O femeie bolnavă de Covid-19 care a împlinit 94 de ani pe patul de spital a fost sărbătorită de doctorii care o îngrijesc cu tort și urări emoționante.

Filmarea în care cadrele medicale de la spitalul Lețcani îi cântă ”La mulți ani” a devenit virală și arată cât de umani au rămas cei aflați în prima linie de aproape un an de zile.

Felicitări personalului de la Spitalul mobil Lețcani pentru gest!

Această bătrânică a împlinit frumoasa vârstă de 94 de ani! <3 Îi urăm pe această cale multă sănătate! Felicitări echipei de medici și asistenți de la Spitalul mobil Lețcani pentru gest! <3

Posted by Esti din Iasi daca on Tuesday, January 5, 2021

„Să fiţi sănătoasă, să vă bucuraţi de fiecare zi pe care v-o dă Dumnezeu, că Dumnezeu v-a iubit şi vă iubeşte! Şi noi vă iubim! Sunteţi o drăguţă şi un exemplu!”, îi urează unul dintre medicii bine ascunși sub combinezoane, măști, mănuși și viziere.

ADVERTISING

”Această bătrânică a împlinit frumoasa vârstă de 94 de ani! ❤ Îi urăm pe această cale multă sănătate! Felicitări echipei de medici și asistenți de la Spitalul mobil Lețcani pentru gest!”, scriu administratorii celei mai mari pagini de Facebook dedicate locuitorilor din Iași.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇