O mamă și-a plimbat la volan copilul de 9 luni pe drumuri publice. După care a pus filmarea pe Facebook

O mamă și-a plimbat la volan copilul de 9 luni pe drumuri publice. După care a pus filmarea pe Facebook

O femeie din Maramureş, de 25 de ani, s-a filmat în timp ce conduce pe drumuri publice o maşină avându-l în braţe pe copilul său în vârstă de nouă luni. După care a pus filmarea pe Facebook. Polițiștii s-au sesizat, au amendat-o pe femeie și vor sesiza Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Poliţiştii din Borşa s-au sesizat sâmbătă, după apariția unui filmuleț în mediul online în care o femeie conduce o maşină cu un bebeluș în braţe, care stă cu mâinile pe volan. Afară este noapte și în imagini se vede că mașina merge pe un drum public.

ADVERTISING

Potrivit polițiștilor, în urma verificărilor efectuate, a fost identificată conducătoarea auto ca fiind o tânără de 25 de ani, din Borșa.

Aceasta nu a avut fixată centura de siguranță și și-a transportat fiul de 9 luni în brațe, pe scaunul șoferului, fără a fi fixat și prins cu ajutorul dispozitivelor obligatorii de fixare în scaune pentru copii, omologate.

„Conducătoarea auto a fost sancționată contravenţional conform art. 36, alin. 1, din OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 825 de lei.

În cauză, urmează sa fie sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru efectuarea de verificări”, informează polițiștii din Borșa.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇