O majoretă a fost împușcată după ce s-a urcat în mașina greșită. La fel și colega ei

O majoretă a fost împușcată după ce s-a urcat în mașina greșită. La fel și colega ei

Două majorete au fost împușcate după ce una dintre acestea a urcat în mașina greșită, crezând că este a ei, într-o parcare din apropiere de Austin, statul american Texas.

Payton Washington, în vârstă de 18 ani, a fost internată în spital în stare gravă, iar prietena ei a fost rănită ușor și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Amândouă au fost atacate cu focuri de armă în parcarea unui supermarket din Elgin, localitate situată la 40 km de Austin, relatează BBC.

Heather Roth a povestit pentru presa locală că a coborât din mașina prietenei sale pentru a urca în automobilul său, dar a greșit mașina. Pe locul pasagerului din dreapta se afla un bărbat, iar ea s-a retras imediat spre mașina prietenei.

ADVERTISING

"L-am văzut pe tip dându-se jos pe ușa pasagerului. Am lăsat geamul jos și am încercat să mă scuz… iar el și-a ridicat mâinile, a scos o armă și a început să tragă în noi", a spus ea.

Lynn Shearer, conducătoarea echipei de majorete din care fac parte cele două tinere, a relatat că Payton a fost împușcată de două ori și a suferit o ruptură de splină, fiindu-i afectate și pancreasul, și diafragma. După ce a fost transportată la spital cu un elicopter, medicii i-au scos splina, relatează NBC News.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Suspectul, Pedro Tello Rodriguez Jr, în vârstă de 25 de ani, a fost prins după identificarea numărului de înmatriculare al mașinii sale.

Atacul survine după alte două incidente asemănătoare petrecute în Statele Unite. O tânără de 20 de ani a fost împușcată mortal, sâmbătă, după ce a intrat cu mașina pe strada greșită în New York. Cu patru zile înainte, un adolescent de 16 ani a fost împușcat în Missouri, după ce a sunat la ușa greșită.

T.D.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇