O fetită de un an a murit de Covid în Argeş

O fetită de un an a murit de Covid în Argeş

O fetită de un an a murit de coronavirus în județul Argeș. Decesul său a fost raportat joi de Grupul de Comunicare Strategică.

Fetița avea mai multe boli asociate.

Fetiţa este doar una dintre cele 211 de persoane care au murit de Covid în România, în ultimele 24 de ore şi singura din categoria de vârstă 0-9 ani.

Până acum au mai murit cu COVID la noi în țară un bebeluș de doar 4 luni, la Sibiu, precum și o fetiță de 4 ani, la Iași. Totodată, pe 15 noiembrie autoritățile au anunțat și moartea unui băiețel de 3 ani, care a murit la Brașov.

ADVERTISING

A urmat un bebeluș de câteva luni din Mureș. Era al doilea astfel de caz în județ, după ce un micuț de 4 ani infectat cu COVID s-a stins pe 11 octombrie.

În toate cazurile, a fost precizat că cei mici sufereau și de alte boli.

După trei zile în care am avut sub 5.000 de cazuri noi, autoritățile au anunțat joi un bilanț zilnic de 7.661 cazuri de COVID-19, după procesarea a 32.120 de teste.

Numărul persoanelor internate în stare gravă scade, dar foarte puțin. Dacă miercuri s-a înregistrat un nou record, cu 1.260 de pacienți la ATI, joi dimineață sunt 1.252 de bolnavi la Terapie Intensivă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În total, în spitalele Covid din țară numărul de persoane internate este de 13.156.

În schimb, azi avem un nou record la decese: 211 persoane cu Covid au murit în ultimele 24 de ore.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇