O fată de 20 de ani a fost împușcată mortal, după ce a intrat cu mașina pe strada greșită

O fată de 20 de ani a fost împușcată mortal, după ce a intrat cu mașina pe strada greșită

O tânără de 20 de ani a fost împușcată mortal, după ce a intrat cu mașina pe strada greșită în New York. Incidentul vine la doar câteva zile după ce un adolescent a fost împușcat, după ce a sunat la ușa greșită.

Kaylin Gillis era într-o mașină cu câțiva prieteni în căutarea casei unui alt prieten, când mașina a intrat pe o alee. După puțin timp, cei din mașină și-au dat seama de greșeală și s-au întors să plece. În acel moment, însă, un bărbat a ieșit pe verandă și a tras două focuri de armă, atingând o dată mașina, notează Insider.

ADVERTISING

Poliția l-a arestat pe Kevin Monahan (65 de ani), acuzat de crimă de gradul doi, a declarat șeriful comitatului Washington.

Arestarea lui Monahan vine la doar patru zile după ce Andrew Lester, în vârstă de 84 de ani, l-a împușcat pe Ralph Yarl, un adolescent care a mers din greșeală la casa lui Lester și a sunat la ușă.

Din 2019, armele de foc au depășit accidentele de mașină ca primă cauză de deces pentru persoanele sub 18 ani, potrivit Everytown, o organizație non-profit care militează împotriva armelor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Între timp, numărul posesorilor de arme a crescut semnificativ în ultimii ani, explodând în timpul pandemiei Covid-19.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇