Fată de 14 ani care dispăruse cu băiețelul de care avea grijă a fost găsită. UPDATE Polițiștii spun ce s-a întâmplat (Foto)

Fată de 14 ani care dispăruse cu băiețelul de care avea grijă a fost găsită. <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Polițiștii spun ce s-a întâmplat (Foto)

Fata de 14 ani şi minorul de aproape 2 ani care au dispărut din Chitila în urmă cu o zi au fost găsiţi de către poliţişti la o adresă în judeţul Dâmboviţa. Fata ar fi plecat iniţial în oraş cu sora iubitului său şi a fost găsită la rude ale acestuia.

„În urma activităţilor specifice desfăşurate şi a relaţionării cu poliţiştii oraşului Buftea şi poliţiştii oraşului Răcari, din judeţul Dâmboviţa, la data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 16:00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale i-au depistat pe cei doi minori, respectiv pe minora de 14 ani şi pe minorul de un an şi 11 luni, la o adresă din localitatea Ghimpaţi, Judeţul Dâmboviţa”, anunţă, marţi, IPJ Ilfov.

ADVERTISING

Sursa citată a precizat că cei doi se află în custodia poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov care vor stabili exact ce s-a întâmplat şi dacă se impun măsuri.

Amintim că autorităţile au transmis luni seara un mesaj Ro-Alert după ce o minoră de 14 ani împreună cu un copil de aproape 2 ani, aflat în grija ei, nu au mai revenit la domiciliu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇