O fată de 13 ani din Târgu Jiu a fost bătută și umilită de 4 adolescente. UPDATE: Dosar penal și amenzi de câte 500 de lei pentru părinții agresoarelor

O fată de 13 ani din Târgu Jiu a fost bătută și umilită de 4 adolescente. UPDATE: Dosar penal și amenzi de câte 500 de lei pentru părinții agresoarelor

IPJ Gorj a anunțat că face cercetări după ce în spaţiul public au apărut imagini în care o adolescentă este bătută de alte patru fete, în timp ce un băiat filmează întreaga scenă, care are loc la Târgu Jiu.

În imaginile postate pe pagina Stop Bully România, fata agresată este în genunchi, în timp ce alte patru adolescente o insultă, o scuipă şi apoi încep să o lovească cu pumnii şi cu picioarele, să o tragă de păr, trântind-o la pământ. Una dintre agresoare exclamă: ”O leşin!”.

În tot acest timp, un băiat filmează şi comentează scena.

https://www.facebook.com/stopbullyro/posts/118189756677896

Întreaga filmare poate fi urmărită accesând acest link.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, inspectorul Victor Tuhaşu, a declarat că IPJ Gorj s-a autosesizat în urma apariţiei în spaţiul public a înregistrării care surprinde agresiunea. Incidentul a avut loc într-o zonă din Târgu Jiu.

„Noi ne-am autosesizat ca urmare a imaginilor apărute în spaţiul public. Au fost identificate toate persoanele implicate în eveniment. Patru tinere cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani ar fi agrest-o pe tânăra de 13 ani din municipiul Târgu Jiu.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire a infracţiunea de lovire sau alte violenţe”, a declarat Victor Tuhaşu. 

https://www.facebook.com/stopbullyro/posts/118244283339110

Reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj a precizat că, până duminică seară, poliţiştii nu primiseră o plângere din partea familiei fetei bătute.

Ulterior, a fost anunțat că părinții copiilor agresori – 4 bărbați cu vârste între 41 și 52 de ani și o femeie de 32 de ani – au fost sancționați cu amendă de 500 de lei, fiecare.

Citește și:

Bărbatul carbonizat din Reșița a fost bătut de doi puști, care i-au dat foc de viu. I-a ajutat un copil de 12 ani