O fată de 12 ani a căzut în Trotuș în timp ce își făcea selfie pe o stâncă. A fost salvată de un jandarm aflat în timpul liber

O fată de 12 ani a căzut în Trotuș în timp ce își făcea selfie pe o stâncă. A fost salvată de un jandarm aflat în timpul liber

O fată în vârstă de 12 ani din oraşul băcăuan Târgu Ocna a fost salvată de un jandarm aflat în timpul liber, după ce a căzut în râul Trotuş.

Ea a ajuns în apă după ce s-a urcat pe o stâncă pentru a face selfiuri şi s-a dezechilibrat.

Jandarmeria Română a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că fata de 12 ani din oraşul Târgu Ocna era cu o prietenă şi îşi făcea selfiuri pe o stâncă, iar la un moment dat a scăpat telefonul, iar apoi s-a dezechilibrat şi a căzut în apă.   

“Jandarmul, plutonier Pomuţ Daniel aflat în apropiere a auzit strigătele disperate de ajutor ale fetelor şi a sărit  în scurt timp în râu, reuşind să o scoată pe fetiţă la mal înainte de a a fi luată de curentul apei.

ADVERTISING

Fetiţa a plecat împreună cu prietena ei spre casă, pentru a se schimba de hainele ude, speriată mai mult de ideea că părinţii vor afla ce i s-a întâmplat, decât de pericolul din care scăpase cu bine”, a transmis Jandarmeria Română.  

Sursa citată recomandă celor care doresc să imortalizeze momentele frumoase să evite locurile care prezintă un potenţial risc de accidentare, iar în situaţia în care totuşi procedează precum fetiţa respectivă să se asigure că şi-au luat toate măsurile de prevenire necesare.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇