O bucată de tavan din Spitalul Lugoj s-a prăbușit. În același loc, unei asistente i-a căzut o lampă în cap în timpul unei operații

O bucată de tavan din Spitalul Lugoj s-a prăbușit. În același loc, unei asistente i-a căzut o lampă în cap în timpul unei operații

O bucată de tavan s-a prăbuşit într-un corp de clădire de la Spitalul Municipal Lugoj, dar din fericire nimeni nu a fost rănit.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Timiş va trimite o echipă în control.

„Am aflat acum că a căzut o bucată din tavanul spălătoriei Spitalului Municipal Lugoj. Vom trimite o echipă acolo să verifice ce s-a întâmplat, pe linia protecţiei în muncă. Din fericire, din informaţiile noastre, nu a fost nimeni rănit, pentru că incidentul a avut loc noaptea”, a declarat şeful ITM Timiş, Pavel Kasai.

El a menţionat că tavanul spălătoriei a fost reabilitat în urmă cu doi-trei ani şi că angajaţii nu ar fi fost mulţumiţi încă de atunci, întrucât calitatea lucrărilor a fost îndoielnică.

La sfârşitul lunii august, ITM Timiş a derulat o altă anchetă la Spitalul Municipal Lugoj, după ce o asistentă a fost lovită de o lampă care s-a dezlipit de pe perete, în sala de operaţie, în timpul unei intervenţii chirurgicale. Lampa în cauză, una de dezinfecţie, a fost montată în sala de operaţii în anul 2020.

Asistenta a ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara, după câteva ore, pentru investigaţii, acuzând dureri în zona cervicală.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇