Noul ministru de Externe al Republicii Moldova vine la București

Noul ministru de Externe al Republicii Moldova vine la București

Noul ministru de Externe al Republicii Moldova, Mihai Popşoi, a anunţat luni că va efectua o vizită la Bucureşti în prima decadă a lunii februarie, la invitaţia ministrului de Externe al României, Luminiţa Odobescu.

El a făcut acest anunţ la finalul unei întrevederi pe care a avut-o la sediul Ministerului de Externe şi Afacerilor Europene de la Chişinău cu ambasadorul României în Republica Moldova, Cristian-Leon Ţurcanu.

"România va sprijini Republica Moldova în procesul său de transformare europeană. Asigurarea am primit-o din partea ambasadorului României, Cristian-Leon Ţurcanu", a declarat Mihail Popşoi.

ADVERTISING

Cu ocazia acestei întâlniri, "am mulţumit domnului ambasador pentru faptul că România a fost întotdeauna un partener de încredere pentru Republica Moldova şi ne susţine ori de câte ori este nevoie", a spus el.

"În cadrul întâlnirii, am discutat şi despre vizita de lucru pe care urmează să o efectuez la Bucureşti, pe data de 5-6 februarie curent, la invitaţia ministrului Afacerilor Externe a României, Luminiţa Odobescu", a indicat ministrul Popşoi, conform aceluiaşi comunicat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇