Neamț: Un camion cu stupi s-a răsturnat. A fost emis mesaj RO-Alert, o persoană a ajuns deja la spital din cauza înțepăturilor

Neamț: Un camion cu stupi s-a răsturnat. A fost emis mesaj RO-Alert, o persoană a ajuns deja la spital din cauza înțepăturilor

O autoutilitară care transporta 60 de stupi cu albine s-a răsturnat, sâmbătă dimineaţă, în zona Hanul Ancuţei din judeţul Neamţ, iar o persoană în vârstă de 68 de ani a ajuns deja la spital în urma înţepăturilor de albine. De asemenea, mai mulţi reprezentanţi ai forţelor de intervenţie prezenţi la accident au fost înţepaţi. Autorităţile au emis mesaj RO-Alert, recomandând cetăţenilor să evite zona.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis că sâmbătă, în jurul orei 05.30, pompierii au fost anunţaţi prin 112 în legătură cu producerea unui accident rutier pe E 85, în localitatea Hanul Ancuţei din comuna Tupilaţi, iar la locul solicitării s-au deplasat echipaje de la Detaşamentul de pompieri Roman şi SVSU Tupilaţi.

ADVERTISING

“O autoutilitară ce transporta aproximativ 60 de stupi cu albine s-a răsturnat pe şi în afara părţii carosabile. Stupii s-au deteriorat iar albinele au rămas în zona şi sunt agitate, prezentand pericol de agresiune.

O persoană în vârstă de 68 de ani a fost transportată de echipajul SMURD la spital în urma înţepăturilor de albine. De asemenea, forţele de intervenţie prezente la faţa locului au fost înţepate”, se arată în comunicat.     

A fost emis și un mesaj RO-Alert, transmis cetăţenilor din zona în care s-a produs evenimentul: “A fost semnalată prezenţa unor albine în zona Hanul Ancuţei! Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Deplasarea cu autoturismele să se realizeze cu geamurile închise! Păstraţi distanţa faţă de insecte pentru a nu va expune pericolului de înţepături de albine!“.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇