Monica Macovei, pusă sub urmărire penală pentru accidentul în care a băgat un motociclist în spital

Monica Macovei, pusă sub urmărire penală pentru accidentul în care a băgat un motociclist în spital

Monica Macovei a fost pusă sub urmărire penală pentru accidentul din toamnă în care a lovit grav cu maşina un motociclist, în apropiere de Mangalia.

Procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Constanța au început urmărirea penală pentru vătămare corporală din culpă. 

„La Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța se efectuează urmărirea penală față de Monica Luiza Macovei în calitate de suspect pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmare a actului medico-legal emis în cauză, în care s-a constatat că victima a suferit leziuni care necesită 120 de zile de îngrijiri medicale și consecința de punere în primejdie a vieții acestuia“, a confirmat procurorul Gill Julien Grigore, citat de Ziua de Constanţa.

ADVERTISING

Anchetatorii i-au adus la cunoştinţă Monicăi Macovei această învinuire, azi dimineaţă, când fostul ministru al Justiţiei a fost la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Amintim că un motociclist a fost grav rănit, în octombrie, pe DN 39, în zona localităţii Mangalia.

Macovei a povestit, pe Facebook, cum s-a întâmplat accidentul.

„Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a mașinii, moment în care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, a scris fostul ministru pe Facebook.

Fostul ministru a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ.

Monica Macovei este în vârstă de 63 de ani și, potrivit informațiilor din declarațiile de avere, ea deține o casă de vacanţă şi patru terenuri în comuna constănţeană Limanu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇