Momente de groază într-un avion care a traversat o furtună puternică. O mamă și-a luat adio de la fiica ei (Foto & Video)

Momente de groază într-un avion care a traversat o furtună puternică. O mamă și-a luat adio de la fiica ei (Foto & Video)

Un avion al companiei LATAM Airlines, care zbura din Santiago, Chile, către Asunción, Paraguay, a fost nevoit să aterizeze de urgență, după ce a traversat o furtună puternică, a declarat compania aeriană.

„Pasagerii și echipajul sunt în siguranță”, se arată într-un comunicat, compania aeriană precizând că regretă „orice inconvenient pe care această situație a cauzat-o pasagerilor săi”, scrie CNN.

48 de persoane se aflau la bordul avionului, iar imaginile surprinse arată momentele terifiante prin care aceștia au trecut.

ADVERTISING

„Lângă Asunción au început turbulențele puternice și oamenii au început să intre în panică. Apoi, pilotul ne-a spus să ne pregătim pentru o aterizare de urgență”, a declarat joi Pabla Thomen, unul dintre pasageri, unui post de radio privat, Monumental AM 1080.

Ea a adăugat că s-a speriat și și-a îmbrățișat fiica în timpul turbulențelor, iar la un moment dat i s-a desfăcut centura de siguranță. A reușit să o pună la loc cu ajutorul unui alt pasager.

ADVERTISING

Femeia a mai spus că la un moment dat și-a luat adio de la fiica ei, spunându-i că o iubește și că vor fi mereu împreună.

Partea din față a avionului a fost serios avariată, iar geamurile piloților s-au crăpat.

Direcția Generală a Aviației Civile din Chile a anunțat că autoritățile aviatice paraguayene au inițiat o anchetă și că o echipă de specialiști „va colabora la acest proces de investigare”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇