Ministrul Sănătăţii din Republica Moldova a fost depistat pozitiv cu Covid-19

Ministrul Sănătăţii din Republica Moldova a fost depistat pozitiv cu Covid-19

Ministrul Sănătății din Republica Moldova, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Dumbrăveanu a precizat că urmează tratamentul prescris de medici și speră că va trece cu bine de această boală.

”De șapte luni, Republica Moldova se confruntă cu o criză fără precedent. Sistemul medical, împreună cu alte autorități ale statului, cu cetățenii responsabili, încearcă să facă față infecției COVID-19. Toți împreună am lucrat și lucrăm până la epuizare.

În tot acest răstimp, am luptat pentru viața fiecărui cetățean și am trecut peste greutăți inimaginabile. Din păcate, am pierdut colegi și prieteni, care nu au reușit să înfrunte boala.

ADVERTISING

În aceste momente și eu mă lupt cu boala. Nu în calitatea mea de ministru, dar ca pacient testat pozitiv la COVID-19. E greu, atât moral, cât și fizic, dar urmez tratamentul prescris de medici și sper că voi trece cu bine de COVID-19. Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră, este cel mai de preț lucru pentru care merită să luptăm în această viață.

Mulțumesc colegilor din sistemul medical, care muncesc zi și noapte, cu dedicație și curaj. Sănătate tuturor și gânduri bune”, a scris Viorica Dumbrăveanu pe Facebook.

ADVERTISING

Republica Moldova are în momentul de față peste 36.000 de cazuri de Covid-19 şi 990 de decese.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇