Ministrul Apărării din Ucraina: Urmează multe alte provocări, sânge, lacrimi, durere. Cu siguranță, vom câștiga!

Ministrul Apărării din Ucraina: Urmează multe alte provocări, sânge, lacrimi, durere. Cu siguranță, vom câștiga!

Ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, a transmis joi un mesaj emoționant ucrainenilor în care îi laudă că rezistă în fața rușilor.

Acesta spune că, înainte de 24 februarie, două treimi dintre ucraineni erau siguri că în cazul unei invazii a Rusiei vor rezista, iar azi, 90% cred asta.

Urmărește LIVE TEXT desfășurarea evenimentelor din cea de-a 8-a zi de război în Ucraina

”Dragi ucraineni, de o săptămână, Ucraina rezistă ocupanților ruși. Nici Rusia și nici Occidentul nu au crezut că vom rezista o săptămână. Singurii care au crezut suntem noi. Înainte de 24 februarie, două treimi dintre ucraineni erau siguri că în cazul unei invazii a Rusiei vom rezista. Astăzi, 90% cred asta. Acesta este rezultatul eroismului luptătorilor noștri”, a scris ministrul pe Facebook.

ADVERTISING

Oleksii Reznikov subliniază că forțele ucrainene au ucis mii de soldați ruși.

”Medicii, salvatorii, jurnaliștii, toți luptă. Țara se luptă. Aș dori să îi menționez în mod special pe șefii unităților militare și primarii orașelor. Armata noastră a distrus deja mii de invadatori și echipament militar”, a precizează acesta.

Ministrul Apărării avertizează că vor urma multe alte provocări, cu sânge, lacrimi și durere. Dar, spune el, acum mai mult ca oricând ucrainenii au toate motivele să fie încrezători.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Invadatorii ruși au fost înfrânți și au început să comită crime împotriva umanității. Bombardează spitale, ucid femei și copii. Nu mai este o armată - sunt doar lași și teroriști obișnuiți. Urmează multe alte provocări, sânge, lacrimi, durere. Dar acum mai mult ca oricând avem toate motivele să fim încrezători. Cu siguranță vom câștiga. Glorie Ucrainei!”, conchide ministrul.

Шановні українці!Раніше я навіть не замислювався, скільки годин у тижні?Виявилося – 168.168 годин. Вже цілий тиждень...

Publicată de Резніков Олексій pe Miercuri, 2 martie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇