Mihai Chirica s-a întors la Primărie, după ce instanța a revocat controlul judiciar impus de procurorii anticorupție

Mihai Chirica s-a întors la Primărie, după ce instanța a revocat controlul judiciar impus de procurorii anticorupție

Mihai Chirica a revenit la Primăria Iași, după ce instanța a revocat măsura controlului judiciar luată în urmă cu o săptămână, în cadrul dosarului de fals intelectual.

Primarul orașului Iași este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „fals intelectual” în formă continuată. Decizia de vineri nu poate fi atacată.

Instanța a admis plângerea formulată de petentul-inculpat Chirica Mihai, împotriva ordonanţei procurorului de luare a măsurii preventive a controlului judiciar din 04.02.2022 dată în dosarul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

ADVERTISING

Primarul Mihai Chirica a anunțat pe 4 februarie că nu își va exercita atribuțiile pentru o perioadă de 60 de zile ca urmare a unei măsuri de control judiciar decise de procurorii DNA într-o speță care privește eliberarea unor documente semnate de mai mulți angajați ai Primăriei și al căror conținut se presupune că ar fi fals.

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a fost pus sub control judiciar pentru fapte de corupție în ceea ce privește extinderea unui imobil din Iași. Potrivit procurorilor DNA, blocul ar fi fost construit și întabulat ilegal, cu mai multe niveluri față de cele prevăzute în autorizație.

ADVERTISING

Astăzi, Mihai Chirica a revenit la primărie și a participat la prima ședință a Consiliului Local:

‼️IN EXCLUSIVITATE! Primele declarații ale primarului Mihai Chirica după ce a scăpat de controlul judiciar! Acesta participa astăzi la ședința consiliului local!

Publicată de Iasi TV Life pe Vineri, 11 februarie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇