Medicul de la Fundeni care a amenințat cu pistolul un șofer, pus sub acuzare

Medicul de la Fundeni care a amenințat cu pistolul un șofer, pus sub acuzare

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 l-au pus sub acuzare pe medicul de la Spitalul Fundeni care, la începutul lunii iulie, a ameninţat un şofer cu un pistol airsoft, după o şicanare în trafic.

Medicul a fost chemat la Parchet, unde i s-a adus la cunoştinţă faptul că are calitatea de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

Incidentul s-a produs în dimineaţa zilei de 3 iulie, în jurul orei 7:00, lângă Spitalul Fundeni, unde un şofer de ride sharing adusese un client. După ce s-au şicanat în trafic, medicul s-a apropiat de şofer şi l-a ameninţat cu un pistol airsoft.

Şoferul a sunat la 112, iar agenţii Secţiei 7 Poliţie au venit la faţa locului şi l-au identificat pe agresor, fiind vorba de un bărbat de 40 de ani, Mihai Eftimie, medic primar în cadrul Spitalului Fundeni, Secţia Chirurgie Generală.

ADVERTISING

În momentul în care i-au cerut permisiunea pentru un control corporal şi să-i fie percheziţionată maşina, medicul a încercat să fugă.

"Ulterior, bărbatul a fost oprit, iar în urma controlului efectuat, în interiorul maşinii au fost găsite două pistoale de tip airsoft şi un obiect tăietor-înţepător, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor", preciza Poliţia Capitalei după incident.

Ulterior, medicul a declarat că regretă conflictul, dar susţine că celălalt şofer i-a pus viaţa în pericol.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇