Maramureș: Un tânăr a fost atacat de o ursoaică, în timp ce căuta un animal rătăcit

Maramureș: Un tânăr a fost atacat de o ursoaică, în timp ce căuta un animal rătăcit

Un tânăr din localitatea Ieud a fost atacat de o ursoaică, în zona „Piciorul Piercii” (900 metri altitudine), în timp ce îşi căuta un animal rătăcit din gospodăria sa.

„Apelul venit prin 112 de la un aparţinător a solicitat ajutor de urgenţă pentru un tânăr din Ieud, aflat în pădure care căutându-şi un animal rătăcit ar fi fost surprins de o ursoaică cu pui şi care ulterior l-a atacat, rănindu-l. (…)

Tânărul de 28 ani a fost găsit cu răni, care însă nu îi pun în pericol viaţa. I-a fost acordat primul ajutor de către echipele de salvatori şi va fi coborât până în locul în care autospeciala SMURD a avut acces, de unde va fi preluat şi transportat la unitatea medicală pentru investigaţii şi tratament", a informat, marţi seara, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont - Maramureş, Dan Benga.

ADVERTISING

Conform sursei citate, la căutarea şi recuperarea tânărului atacat de ursoaică au participat o echipă a Salvamont Maramureş, echipajul SMURD din oraşul Bogdan Vodă, cu un echipaj al Poliţiei Naţionale, precum şi localnici alertaţi de familia tânărului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇