Mai mulți elevi sunt blocați de patru ore într-un tren spre Bucureşti. Spun că le este frig și nu mai au apă (Video)

Mai mulți elevi sunt blocați de patru ore într-un tren spre Bucureşti. Spun că le este frig și nu mai au apă (Video)

O delegaţie a Asociaţiei Elevilor din Constanţa este blocată de patru ore într-un tren spre Bucureşti, în localitatea Săruleşti, din cauza protestului CFR.

Elevii spun că le este frig, nu mai au apă şi ar dori să se întoarcă acasă, dar nu au cu ce, având în vedere că în zona respectivă nu circulă niciun autobuz.

"Suntem de 3 ore şi jumătate blocaţi în tren în Săruleşti. Am rămas doar cu o sticla de 0,5 l de apă, ne este frig, iar gustările pe care ni le-au dat părinţii nu ştim cât ne vor mai ajunge. Astăzi, am trecut prin ceea ce elevii navetişti trec zilnic: în această comună nu există niciun autobuz!

ADVERTISING

Nu ştim când sau cum vom ajunge acasă, dar ştim că dezastrul acesta trebuie oprit. Întreb guvernanţii, cum vor ca noi să ne întoarcem acasă? Vor să luăm maşini la ocazii să păţim ca în Caracal?", a declarat preşedintele Asociaţiei Elevilor din Constanţa, Ariana Dudună.

O delegaţie formată din şapte reprezentanţi ai Asociaţiei Elevilor din Constanţa se deplasa la Bucureşti pentru a participa la protestul sindicatelor din învăţământ. Acum, elevii doresc să revină în Constanţa.

Peste 100 de trenuri sunt afectate, luni, de greva spontană, de la CFR.

Suntem de 3 ore și jumătate blocați în tren în Sărulești. Am rămas doar cu o sticla de 0,5, ne este frig, iar gustările...

Publicată de Asociația Elevilor din Constanța pe Luni, 20 decembrie 2021

Publicată de Asociația Elevilor din Constanța pe Luni, 20 decembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇