Jaf la un hotel de 5 stele de lângă Champs-Élysées. Angajați bătuți și legați

Jaf la un hotel de 5 stele de lângă Champs-Élysées. Angajați bătuți și legați

Au fost scene de panică în apropiere de Champs-Élysées, bulevardul emblematic al Parisului.

Angajaţii hotelului celebru Marignan, de 5 stele, au fost victimele unui jaf armat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la câteva ore după ce Joe Biden s-a plimbat pe celebrul bulevard al capitalei franceze, a aflat marţi Le Figaro din surse concordante.

Sâmbătă, Emmanuel Macron a etalat tot fastul pentru oaspetele său, aflat la prima vizită de stat în Franţa, la finalul comemorării a 80 de ani de la debarcarea aliaţilor în Normandia.

ADVERTISING

După o ceremonie la Arcul de Triumf, limuzina preşedintelui american a coborât pe Champs-Elysées, escortată de 140 de cai şi 38 de motociclişti din Garda Republicană.

Câteva ore mai târziu, doi infractori înarmaţi cu un pistol s-au prezentat la recepţia hotelului Marignan, în jurul orei 4 dimineaţa. I-au tâlhărit pe managerul hotelului şi pe un manipulator de bagaje.

Tâlharii i-au bătut mai întâi, înainte de a-i lega cu cabluri de calculator. Apoi, au cerut acces în camera de valori, de unde au furat conţinutul a două seifuri.

ADVERTISING

Prejudiciul este estimat la 5.000 de euro.

Cei doi indivizi au fugit apoi de la locul faptei, cu o maşină furată cu câteva minute mai devreme în apropiere de Champs-Élysées, lovindu-l pe proprietar de mai multe ori cu patul unui pistol.

Victimele jafului au fost tratate de pompieri, în timp ce proprietarul maşinii a fost spitalizat.

O anchetă a fost deschisă de Parchetul din Paris pentru jaf armat în bandă organizată, infracţiune pasibilă de 30 de ani de închisoare. Investigaţiile sunt încă în curs de desfăşurare.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇