Incendiu uriaș într-un parc de distracții din India. Zeci de morți, printre care și copii, sub 12 ani (Foto & Video) UPDATE

Incendiu uriaș într-un parc de distracții din India. Zeci de morți, printre care și copii, sub 12 ani (Foto & Video) <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Zeci de persoane, printre care mulţi copii, au murit într-un incendiu care a izbucnit sâmbătă seara într-un parc de distracții din statul Gujarat, în vestul Indiei, a anunţat un oficial guvernamental.

UPDATE: 27 de persoane, dintre care patru copii, au murit, potrivit celui mai recent bilanţ al poliţiei, relatează France Presse. Cei patru copii care au murit aveau sub 12 ani. „Cadavrele au fost carbonizate până la punctul de a fi de nerecunoscut, ceea ce face dificilă identificarea lor”, a spus un ofiţer de poliţie.

ADVERTISING

În condiţiile în care eforturile de salvare continuă la faţa locului în districtul Rajkot, primarul local a declarat pentru Reuters că se aşteaptă ca bilanţul victimelor să crească.

Imaginile de televiziune au arătat un incendiu masiv care a cuprins zona de jocuri şi nori groşi de fum care emanau de la faţa locului. Întreaga structură a fost distrusă în incendiu.

Un oficial de poliţie de la spitalul civil local a declarat că unele dintre cadavre au fost carbonizate şi nu au putut fi identificate.

Premierul Narendra Modi a postat pe platforma de socializare X că administraţia locală lucrează pentru a oferi asistenţă celor afectaţi.

ADVERTISING

Bhupendra Patel, ministrul şef din Gujarat, a declarat că o anchetă privind incidentul a fost încredinţată unei echipe speciale de anchetă, iar televiziunile au anunţat că două persoane au fost reţinute de poliţia din Rajkot în legătură cu incidentul.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇