Incendiu puternic în Centrul Vechi al Bucureștiului. Ard sute de metri de acoperiș și zeci de pompieri luptă cu flăcările

Incendiu puternic în Centrul Vechi al Bucureștiului. Ard sute de metri de acoperiș și zeci de pompieri luptă cu flăcările

Un incendiu puternic a izbucnit la o clădire de pe strada Baia de Fier din Centrul Capitalei. Pompierii intervin, la această oră, cu mai multe autospeciale, în încercarea de a stinge flăcările. Clădirea este o casă cu etaj.

Coloane de frum gros se ridică, în continuare, deasupra Centrului Capitalei.

La faţa locului acţionează 19 autospeciale de stingere şi sunt prezente trei ambulanţe SMURD, dar şi detaşamentul special de salvatori. Potrivit Digi 24, în Centrul Vechi sunt peste 50 de pompieri care încearcă să stingă incendiul.

ADVERTISING

Salvatorii spun că incendiul s-a extins pe o suprafaţă de 750 de metri pătraţi și arde tot acoperișul clădirii care are o deschidere la stradă de 40 de metri liniari.

Aflat la fața locului, un reporter Digi 24 a transmis că, la momenul izbucnirii focului, în clădire erau mai multe persoane. Dar că aproape toate au reușit să iasă singure, la timp pentru a nu-și risca viața. Un singur bărbat imobilizat a fost scos din clădire de pompieri.

pompoeri-centrul-vechi
Foto: Captură Digi24

În jurul orei 13:00, incendiul a fost localizat. Asta înseamnă că nu mai exista riscul ca flăcările să se extindă și să cuprindă și alte clădiri din vecinătate.

ADVERTISING

Cauza izbucnirii flăcărilor rămâne, deocamdată, necunoscută.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇