Incendiu întins pe zeci de hectare în comuna Valea Călugărească (Video)

Incendiu întins pe zeci de hectare în comuna Valea Călugărească (Video)

Zeci de hectare de teren din comuna prahoveană Valea Călugărească, sat Pantazi, sunt afectate, sâmbătă seară, de un incendiu de vegetaţie uscată care s-a extins cu repeziciune şi care a distrus şi două panouri fotovoltaice.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova informează că la faţa locului se intervine cu două autospeciale de stingere pentru localizarea şi lichidarea focului.

Până acum, suprafaţa afectată este de aproximativ 40-50 de hectare, iar focul a distrus şi două panouri fotovoltaice.

???????? Noi imagini cu incendiul de la Valea Călugărească. Ard 40-50 de hectare.DETALII AICI ----> https://tinyurl.com/2p8c446Sursa imagini: ISU Prahova#incendiu #vegetatie #ValeaCalugareasca

Publicată de Telegrama pe Sâmbătă, 5 februarie 2022

Mai multe incendii de vegetaţie uscată au afectat, în ultimele zile, suprafeţe de teren foarte întinse din judeţul Prahova.

ADVERTISING

Astfel, vineri după-amiază, o suprafaţă de circa 90 de hectare de teren, inclusiv o plantaţie de cătină şi una de nuci, au fost afectate de un incendiu de vegetaţie uscată care a izbucnit în comuna prahoveană Vadu Săpat.

Ulterior, un incendiu similar a izbucnit în cartierul Seciu din oraşul Boldeşti Scăieni şi risca să ajungă la sondele din zonă în condiţiile în care vântul bătea cu putere.

În cursul zilei de sâmbătă, alte şase hectare de teren au ars în comuna Puchenii Mari. Focul a ajuns şi la litiera pădurii, însă a fost stins înainte de a afecta copacii.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇