Imagini cu presupușii asasini ai omului de afaceri Adrian Kreiner au fost făcute publice de un fost polițist (Video)

Imagini cu presupușii asasini ai omului de afaceri Adrian Kreiner au fost făcute publice de un fost polițist (Video)

O înregistrare video în care apar trei bărbați, presupușii asasini ai omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, au fost făcute publice de un fost polițist. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere la scurt timp după atac.

Înregistrarea a fost făcută la 25 de minute după atac, pe o stradă din apropierea locului crimei, însă procurorii nu au putut confirma dacă sunt persoanele căutate în acest caz, relatează Știrile Pro TV.

Camera de supraveghere din balconul unui apartament a surprins trei bărbați care mergeau printre blocuri, la ora 03:30, în cartierul sibian Vasile Aaron. Aceștia par să aibă fețele acoperite și merg unul în spatele celuilalt. Cel aflat în față duce mâna la gură, ca și cum ar fuma, iar unul dintre ei duce în spate un rucsac.

Criminalii lui Adrian Kreiner se plimbau nestingheriți, cu cagulele pe cap, la 25 de minute dupa crimă, pe str Negoveanu din Sibiu! Ce spuneți despre asta, domnule chestor?! Orașul unde tâlharii și criminalii umblă mascați și nimeni nu îi întreabă nimic! Probabil vor apărea și mai multe informații zilele următoare!

Publicată de Marian Răduinea pe Duminică, 12 noiembrie 2023

Procurorii sibieni au transmis că există un cerc de suspecți în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, dar au precizat că nu pot fi oferite informații suplimentare despre investigație.

ADVERTISING

În urmă cu o săptămână, omul de afaceri sibian a fost atacat brutal noaptea, în propria casă, de trei indivizi care purtau cagule. Aceștia l-au bătut, apoi l-au sufocat cu o pernă. Ei au amenințat-o pe fiica lui Kreiner, în vârstă de 23 de ani, cu un pistol și au luat dintr-un șifonier câteva ceasuri în valoare de 200.000 de euro, apoi au plecat. Fiica și partenera omului de afaceri au sunat la 112, iar acesta a fost transportat în comă la spital, însă nu a putut fi salvat.

Pentru prinderea atacatorilor, echipa de anchetatori de la Sibiu este sprijinită de doi specialişti din Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇