Guvernul SUA vrea să schimbe legea, după ce Trump s-a plâns de presiunea apei la duș

Guvernul SUA vrea să schimbe legea, după ce Trump s-a plâns de presiunea apei la duș

Totul se face după voia lui Trump în Statele Unite. După ce s-a plâns de presiunea apei de la propriul duș, Administrația Trump propune noi reguli, care să fie pe placul liderului american.

Trump s-a plâns într-o conferință de presă că nu îi stă bine părul din cauza presiunii scăzute de la duș. Acum, Guvernul va propune o reducere a standardelor privind presiunea apei la duș.

Conform The Guardian, planul Departamentului pentru Energie vine după comentariile lui Trump despre cât de încet îi curge apa în baie.

ADVERTISING

”Deci ce faci? Doar stai în duș mai mult și faci un duș mai lung? Pentru că părul meu, nu știu despre voi, dar al meu trebuie să fie perfect”, a spus președintele Statelor Unite.

Doar că o lege adoptată în 1992 prevede că prin ”para” de la duș nu pot trece mai mult de 10 litri de apă pe minut. Proiectul are ca scop o economie privind cantitățile de apă și combustibil folosit pentru a o încălzi.

Acum, Administrația Trump vrea ca această limită să se aplice fiecărei duze.

Evident, consumatorii critică acest plan și spun că dacă va trece se va consuma apă în prostie. În plus, nu vor mai putea economisi bani ca până acum, mai susțin ei.

ADVERTISING
'My hair has to be perfect': Trump prompts change in showerhead rule

Trump își vrea chipul sculptat în Muntele Rushmore: Având în vedere câte am realizat, poate mai mult decât orice alt președinte, pare o idee bună


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇