Cozi uriașe la benzinării, din cauza unui zvon. Guvernul asigură că nu sunt probleme cu carburanţii

Cozi uriașe la benzinării, din cauza unui zvon. Guvernul asigură că nu sunt probleme cu carburanţii

Cozi imense s-au format, miercuri seara, la benzinării din toată țara. În București, Cluj, Constanța, Câmpina, Galați, Hîrșova, Sibiu ne-au fost semnalate cozi pe sute de metri. Dacă întrebai de ce e coadă, oamenii spuneau că au auzit că se face litrul de benzină 10 lei din noaptea asta și au venit să își facă plinul. Unii aveau și canistre.

Având în vedere că în ultima perioadă prețurile au tot crescut, local fiind depășit pragul de 8 lei, zvonul a părut plauzibil și a prins.

Mai mult, au existat și imagini cu benzinării care aveau afișate deja prețuri de peste 10 lei pe litrul de carburant.

Beius
Foto: www.bihon.ro

Așa că, în scurt timp, s-au format cozi uriașe în toată țara, benzinăriile fiind luate cu asalt de oamenii speriați de iminenta creștere a prețurilor la carburanți.

ADVERTISING

Cozi în Iași

Acum o săptămână am alimentat cu 7.01 lei (benzină 95) la Petrom. De-atunci, în fiecare zi s-a tot scumpit și azi a...

Publicată de Pavel Lucescu pe Miercuri, 9 martie 2022

Cozi în Constanța

???? Constanța 09.03.2022. Cei care acum doi ani se omorau în supermarketuri pe hârtie igienică și drojdie, mai ieri goleau farmaciile de pastile cu iod, acum fac cozi la benzinării. De ce? Din cauza unei poze cu o benzinărie care arăta 11 lei pe litru. Cât de adevărată este poza? Nimeni nu știe să spună exact.Există vreo informație oficială sau măcar vreun zvon în presă în acest sens? Absolut niciuna. Toți spun că au auzit undeva/de la cineva...ceva, nu știu nici ei exact. S-a informat cineva dacă România are probleme cu stocurile de combustibili? Nimeni...și nici nu avem probleme! Aici ne aduce lenea de a ne informa corect!P.s. pe filmuleț se aude deja celebrul "shaule", specific plaiurilor dobrogene, rostit de uimitul conducător auto văzând cum arată bulevardul Mamaia 🙂 Aaa...și cât stați la coada aia, se mai duc vreo 2 litri de motorină și juma de pachet de țigări, deci tot nu se face economie. Asta ca fapt divers...

Publicată de Bogdan Bola pe Miercuri, 9 martie 2022

Benzinăriile, luate cu asalt și la Constanța!Zvonul că prețurile carburanților ar putea ajunge 11 lei litrul, a umplut benzinăriile din vestul țării astăzi. Spre seară, același lucru s-a întâmplat și la Constanța.

Publicată de Reporter Neptun TV pe Miercuri, 9 martie 2022

Cozi la Galați

Coadă la o stație de carburanți din #Galați. 9 martie 2022

Publicată de Pro Lider FM pe Miercuri, 9 martie 2022

Cozi la Sibiu

Cozi imense la benzinăriile din Sibiu ‼️Video ???? și foto ????, AICI ➡️ https://bit.ly/35KTnO3

Publicată de Ora de Sibiu pe Miercuri, 9 martie 2022

Cozi la Câmpina

cozi-Campina

Și la Lukoil

7,50 RON benzina la LukOil. Acuma se văd patrioții. La coadă.

Publicată de Beni Goace pe Miercuri, 9 martie 2022

Avem stocuri, nu există motive să crească prețurile, spune Guvernul

Guvernul și ministrul Energiei au reacționat, după ce fenomenul s-a extins rapid în toată șara.

ADVERTISING

„Nu există motive reale pentru cresteri accelerate de prețuri in România. Ţara noastră are stocuri suficiente de carburant. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant. Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”, a declarat Dan Cărbunaru, în mesajul către presă. 

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a scris, imediat, pe Facebook, că ”România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării”.

ADVERTISING

„Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanţii Rompetrol şi ai OMV Petrom şi am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere şi vor asigura livrările către clienţi. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi. AVEM SUFICIENTE STOCURI!”, a scris Popescu. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇