Groapa care a înghițit o mașină pe Doamna Ghica a fost făcută de Termoenergetica, deși compania a negat (Surse Spot)

Groapa care a înghițit o mașină pe Doamna Ghica a fost făcută de Termoenergetica, deși compania a negat (Surse Spot)

Un accident incredibil s-a produs marți seară în București. O femeie a ajuns cu mașina într-o gropă uriașă din mijlocul bulevardului Doamna Ghica.

Groapa era împrejmuită cu un gard, însă din ea ieșea un abur gros, iar femeia n-a văzut ce e în fața sa decât când a fost prea târziu. Șoferița a fost testată cu etilotestul și rezultatul a fost negativ. A spus că nu circulă de obicei în acea zona și nu știa la ce obstacole să se aștepte.

Poliția a deschis acum o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de accident și dacă groapa a fost corespunzător semnalizată.

ADVERTISING

Fiind vorba de abur, presupunerea tuturor a fost că e vorba de o avarie și, aşadar, groapa a fost făcută de lucrătorii Termoenergetica. Doar că, pentru Digi24, reprezentanții companiei municipale au susținut că lucrarea face parte din şantierul pentru Pasajul Doamna Ghica.

Astfel, s-au spălat pe mâini de orice responsabilitate, susținând că asigurarea siguranţei pe şantier aparţine firmei care se ocupă de lucrări.

Surse din Termoenergetica au declarat, însă, pentru SpotMedia.ro, că problema e, de fapt, în curtea lor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sursele Spot ne-au declarat că era o lucrare de intervenție în urma unei avarii. Se intervenise pentru izolarea conductei afectate și se aștepta ca galeria să se aerisească pentru terminarea lucrării.

Mai exact, atunci când apa fierbinte curge în galerie, se acumulează abur și se așteaptă ca acesta să se disipeze ca echipele de sudori să intervină.

Potrivit cetățenilor care locuiesc în zonă, craterul era așa de mai multe zile, fiind făcute sesizări de către oameni tocmai ca astfel de accidente să fie evitate.

ADVERTISING

”Bună seara, zilele trecute am întrebat ce putem face cu lucrările/săpăturile făcute de RADET de pe Doamna Ghica, chiar în dreptul trecerii de pietoni de la RPG. Din cauza aburului dens care iese din aceste gropi viața cetățenilor este pusă în pericol.

Chiar în această seară o domnișoară a plonjat cu mașina în această uriașă groapă. Menționez că nu există presemnalizare și nici lumini intermitente. Noi, cetățenii, suntem activi și prezenți, semnalăm aceste probleme, ideea este că nu sunt rezolvate”, a scris un bucureștean marți seară pe grupul de Facebook Radu Mihaiu primarul Sectorului 2.

Rămâne de văzut acum ce va spune Poliția și dacă groapa a fost semnalizată corespunzător. Mașina femeii a fost avariată, dar din fericire ea a scăpat teafără.

Iată imagini de la accident:

masina căzuta groapa radet
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
masina-groapa-radet
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
groapa-radet-accident
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇