Galați: Personalul medical a primit coșuri cu produse pascale de la preoți, jandarmii i-au lăudat pe cetățeni

Galați: Personalul medical a primit coșuri cu produse pascale de la preoți, jandarmii i-au lăudat pe cetățeni

Preoții din Galați au mers duminică în spitalele din oraș. Ei au oferit cadouri cadrelor medicale aflate la datorie.

Reprezentanții bisericii au decis să ofere cadouri tuturor celor aflați la datorie, de Paște, în spitalele din orașul Galați. Coșurile dăruite de preoți conțin produse pascale.

„Preoții din Protopopiatului Galați au oferit astăzi coșuri cu daruri pascale cadrelor medicale aflate la datorie în spitalele din municipiul Galați”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Preoții din Protopopiatului Galați au oferit astăzi coșuri cu daruri pascale cadrelor medicale aflate la datorie în spitalele din municipiul Galați.

Publicată de Arhiepiscopia Dunării de Jos pe Duminică, 2 mai 2021

Tot pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Dunării de Jos au transmis un mesaj jandarmii care au participat la slujba de Înviere de la Catedrala Arhiepiscopală din Galați.

ADVERTISING

„Aseară, pentru prima dată, am văzut cum tineri, adulți și bătrâni stau neclintiți și așteaptă liniștiți ca Lumina Sfântă să vină la ei. Nimeni nu s-a îmbulzit, nimeni nu s-a repezit în față, nimeni nu a strigat, nimeni nu a râs, nimeni nu a tras de veșmintele preoților, nimeni nu a forțat dispozitivul de jandarmi. Ne-am uitat unii la alții și prin măști ne-am zâmbit, iar unde am constatat că măștile sunt uzate sau lipsesc, am dăruit noi măști, astfel încât fiecare să se simtă în siguranță”, au povestit jandarmii gălățeni.

De cel puțin 30 de ani asigurăm ordinea publică în noaptea de Înviere și nu exista an să nu asistăm la un adevărat...

Publicată de Arhiepiscopia Dunării de Jos pe Duminică, 2 mai 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇