Frații lui Emi Pian au fost reținuți pentru tentativă de omor

Frații lui Emi Pian au fost reținuți pentru tentativă de omor

Fraţii interlopului Emi Pian, Ciprian şi Graţian, plus încă o persoană, au fost reţinuţi miercuri de procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. La acel conflict au participat şi cei doi fraţi ai interlopului.

Aceștia au fost audiați miercuri la Poliția Capitalei, iar în cele din urmă au fost reținuți pentru 24 de ore. Cei doi, împreună cu încă o persoană, sunt acuzați că au încercat să îl ucidă pe suspectul din cazul morții lui Emi Pian, săptămâna trecută, în timpul altercației în care fratele lor și-a pierdut viața.

ADVERTISING

Înmormântare cu manele, jandarmi și amenzi, pentru interlopul Florin Mototolea, zis Emi Pian

Avocata familiei lui Emi Pian a declarat miercuri că defunctul nu era o persoană "agresivă" şi nu a deranjat "absolut niciodată pe nimeni", iar frații săi au promis că nu vor căuta răzbunare.

"Clientul meu a fost dus la Serviciul Omoruri pentru a fi audiat. Este vorba de Ciprian. Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate. (...) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta", a susţinut avocata.

ADVERTISING

Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

Urmează răzbunarea lui Emi Pian? Politicienii își cumpără voturi cu bani de la clanurile de interlopi. Cu complicitatea poliției - Interviu cu președintele sindicatului polițiștilor Europol


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇