Fostul primar din Bocșa a fost găsit împușcat în cap. El demisionase recent, după doar 6 luni de mandat

Fostul primar din Bocșa a fost găsit împușcat în cap. El demisionase recent, după doar 6 luni de mandat

Emanuel Dănilă, fostul primar PNL al orașului Bocșa, a fost găsit mort, vineri dimineață și potrivit primelor informații, acesta s-ar fi împușcat în cap.

În urmă cu o lună, Dănilă demisionase din cauza unor probleme grave de sănătate, arată Știrile Transilvaniei.

”În această dimineață, la ora 08.29, Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană de sex feminin despre faptul că și-a găsit soțul împușcat în locuință. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului. Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. De asemenea, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare.

ADVERTISING

În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul”, a transmis, într-un comunicat, Inspector principal Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Boeru a precizat că din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deținută legal de bărbatul în cauză.

Acum o lună, la doar sașe luni de la câștigarea alegerilor, primarul Emanuel Dănilă a demisionat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Demisia mea din funcția de primar este motivată de strict probleme personale, care țin de sănătatea mea și a familiei mele. Aceste probleme îmi făceau imposibilă desfășurarea pe mai departe a unei bune activități profesionale la conducerea primăriei Bocșa. Nu am dorit ca ele să aibă un impact asupra vieții cetățenilor orașului nostru, ori să afecteze imaginea Partidului Național Liberal”, a transmis el atunci.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇