Fostul director al Serviciului de Termoficare din Brașov a fost trimis în judecată de DNA pentru șpagă

Fostul director al Serviciului de Termoficare din Brașov a fost trimis în judecată de DNA pentru șpagă

Fostul director al Serviciului Public Local de Termoficare Braşov Ionuţ Mircea Marin a fost trimis în judecată de procurorii DNA Braşov pentru luare de mită în formă continuată.

Acesta este acuzat că, în perioada 2018-2023, ar fi pretins şi ar fi primit de la reprezentanţii unei firme bunuri în valoare de peste 270.000 de lei pentru a asigura derularea în bune condiţii a contractelor pe care compania de termoficare le avea cu acea firmă.

Au fost dispuse măsuri asigurătorii asupra mai multor bunuri care aparţin inculpatului Ionuţ Mircea Marin, precizează DNA.

ADVERTISING

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Braşov, cu propunere de a se menţine măsurile asigurătorii dispuse.

Potrivit DNA, Marin a mai fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie pentru săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie.

În august anul trecut, procurorii DNA anunţau trimiterea în judecată a conducerii Serviciului Public Local de Termoficare Braşov în dosarul care vizează atribuirea ilegală a unor contracte.

Directorul Marin Ionuţ Mircea este acuzat, în acest dosar, între altele, de luare de mită, trafic de influenţă şi conducere fără permis.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇