evoMAG demarează a treia și cea mai importantă rundă de reduceri de Black Friday și lucrează non-stop până duminică

evoMAG demarează astăzi a treia rundă de reduceri de Black Friday, şi cea mai importantă. Campania de reduceri a început imediat după miezul nopții și va fi activă până pe 15 noiembrie, în limita stocului disponibil, iar reducerile vor ajunge până la 85%. 

A treia rundă de Black Friday aduce la evoMAG prețuri mai mici pentru, televizoare, laptopuri, telefoane mobile şi accesorii, tablete, echipamente multimedia, monitoare, imprimante, electrocasnice, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness, vehicule electrice, produse pentru casă și grădină etc.

ADVERTISING

Astfel, clienții evoMAG.ro vor putea cumpăra:

ADVERTISING

Și în a treia rundă de reduceri de Black Friday, evoMAG pune la dispoziţia clienţilor mai multe opţiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în această în 12 rate fără dobândă, prin cardul Star de la Banca Transilvania.

Programul de lucru în perioada 13 – 15 noiembrie a fost modificat: comenzile vor fi procesate non-stop, iar showroom-ul evoMAG din Splaiul Unirii, nr. 257 – 259 va fi deschis în perioada 13 - 14 noiembrie între orele 08:00 – 20:00, iar duminica, 15 noiembrie, între orele 08:00 – 16:00.

O imagine care conține exterior, text, semn, așezat  Descriere generată automat

Despre evoMAG:

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete), asigurări, pentru nou-născuți și pentru casă și grădină. 

ADVERTISING

evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane, iar peste 80% dintre clienți ar recomanda magazinul pentru calitatea serviciilor oferite. 

evoMAG este companie românească de familie, fondată în 2005, de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

Mai multe informații despre evoMAG, produsele şi serviciile oferite se găsesc şi pe pagina de Facebook a companiei şi pe canalul de YouTube


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇