Evoluție neașteptată în povestea copiilor columbieni care au supraviețuit în junglă. Tatăl, acuzat de abuz sexual

Evoluție neașteptată în povestea copiilor columbieni care au supraviețuit în junglă. Tatăl, acuzat de abuz sexual

Procurorii columbieni au anunţat sâmbătă acuzaţii de abuz sexual împotriva tatălui a doi dintre cei patru copii indigeni care au supravieţuit unui accident de avion din luna mai, în regiunea Amazonului ţării sud-americane.

Copiii au dispărut după ce micul avion în care călătoreau s-a prăbuşit, iar mama lor şi alţi doi adulţi şi-au pierdut viaţa.

Într-o declaraţie, procurorii l-au acuzat pe Manuel Ranoque că şi-a abuzat sexual fiica vitregă în vârstă de 13 ani, care a fost lăudată la nivel mondial pentru că şi-a ajutat fraţii mai mici să supravieţuiască mai bine de cinci săptămâni în pădurea Amazonului, informează Reuters.

ADVERTISING

Ranoque, care a fost arestat vineri, este acuzat că şi-a abuzat fiica vitregă încă de la vârsta de 10 ani, potrivit declaraţiei. Reuters nu a reuşit să-l localizeze pe Ranoque sau pe avocatul acestuia, pentru a cere comentarii.

Copiii, cu vârste cuprinse între 1 şi 13 ani, au fost internaţi timp de peste o lună după ce au fost salvaţi în iunie.

De atunci, au fost în grija Institutului de bunăstare a familiei din Columbia, unde procurorii susţin că a fost suspectat pentru prima dată și abuzul sexual.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇