Evitați trecerea pe la PF Giurgiu-Ruse în următoarea perioadă, va fi mai aglomerat

Evitați trecerea pe la PF Giurgiu-Ruse în următoarea perioadă, va fi mai aglomerat

Traficul prin punctul de frontieră Giurgiu-Ruse ar putea fi îngreunat în perioada 18-26 iunie, ca urmare a executării unor lucrări de reabilitare care vor fi realizate de partea bulgară la drumul naţional Ruse-Razgrad.

Potrivit ITPF Giurgiu, în perioada 18-26 iunie 2022, pe teritoriul Bulgariei, va fi reabilitată suprafaţa drumului naţional I-2, pe relaţia Ruse-Razgrad, de la km 0+000 până la km I + 057- Podul Dunării, fiind realizate lucrări de reparaţie a carosabilului.

Lucrările de reabilitare la pavajul asfaltic din porţiunea bulgară a podului se vor desfăşura numai pe timp de zi și vor fi semnalizate cu indicatoare rutiere, iar pe timp de noapte drumul va fi liber pentru trafic.

ITPF Giurgiu recomandă tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera naţională prin PTF Giurgiu în perioada următoare să utilizeze toate celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor.

La graniţa cu Bulgaria mai sunt operaţionale 10 puncte de trecere a frontierei, respectiv Vama Veche – Durankulak, Negru-Vodă –  Kardam, Dobromir – Krushari, Lipniţa – Kainargea, Ostrov – Silistra, Călăraşi – Chiciu – Aydemir, Zimnicea – Svishtov, Turnu-Măgurele – Nikopol, Bechet – Oriahavo, Calafat – Vidin.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇