Dublă crimă în Austria. O bucureșteancă a dat cu mașina peste o altă româncă și fiul ei de 5 ani

Dublă crimă în Austria. O bucureșteancă a dat cu mașina peste o altă româncă și fiul ei de 5 ani

O româncă de 43 de ani și fiul său de 5 ani au murit sâmbătă seară, în orașul austriac Villach, după ce au fost loviți puternic de o mașină condusă de o altă româncă.

După cercetările efectuate în primă fază, procuratura din Klagenfurt a anunțat că este posibil să fie vorba de o dublă crimă, mai degrabă decât un accident, potrivit news.in-24.com.

Potrivit purtătorului de cuvânt al procuraturii, Markus Kitz, la volanul mașinii se afla o femeie de 37 de ani, care locuia în Vorarlberg, și nu avea nicio legătură cunoscută cu Villach. În plus, în zona accidentului, limita de viteză era de 30 de km/h, iar femeia conducea cu peste 100.

ADVERTISING

Mai mult decât atât, procurorii au descoperit că între femeia de 43 de ani și cea de 37 exista o legătură.

”Fostul soț al femeii de 37 de ani este tatăl baiatului de 5 ani”, a explicat Kitz. Femeia de 43 de ani a avut o relație cu bărbatul, dar se încheiase.

Femeia de 37 de ani, despre care mai multe publicații românești și din străinătate spun că e din București, a mai condus încă 500 de metri după ce i-a lovit pe cei doi. A oprit mașina într-o zonă împădurită și a fost găsită de polițiști în stare de șoc.

ADVERTISING

A fost dusă la spital și medicii au decis să o bage în comă indusă, așa că nu poate fi interogată momentan.

Victima era din Maramureș.

Acum Poliția încearcă să-l găsească pe fostul partener al celor două femei, care este austriac.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇