DSP Timiş îi contrazice pe actorii care acuză date false privind testarea COVID-19: Nu s-a făcut nicio eroare

DSP Timiş îi contrazice pe actorii care acuză date false privind testarea COVID-19: Nu s-a făcut nicio eroare

Direcţia de Sănătate Publică Timiş susţine că nu au fost erori de activitate în cazul celor doi actori din Timişoara care au vorbit despre teste contradictorii de COVID-19 şi despre probleme în comunicarea cu DSP.

Doi actori povestesc experienţele neplăcute cu DSP Timiş: Zilnic certuri telefonice, anchetă întârziată, date false

„Având în vedere informaţiile apărute în mass media referitoare la o serie de neconformităţi legate de evidenţa persoanelor şi a rezultatelor testării acestora pentru SARS CoV 2, atribuite instituţiei noastre de către o persoană depistată pozitiv, precizăm faptul că DSPJ Timiş nu a efectuat nici o eroare de activitate în domeniul profesional, legată de acest caz.

ADVERTISING

Menţionăm faptul că toţi contacţii apropiaţi, identificaţi în urma anchetei epidemiologice se află în carantină la domiciliu", a transmis DSP Timiş, la solicitarea News.ro. 

Doi actori timişoreni, Raul Băştean, depistat cu COVID-19, şi Flavius Retea, aflat în izolare, au relatat pe Facebook experienţele neplăcute cu DSP Timiş.

Unul a prezentat rezultatele contradictorii ale testării contacţilor săi, iar celălalt a vorbit despre lipsa unui răspuns clar privind momentul din care curge perioada de 14 de zile de izolare şi momentul în care poate face un test.

ADVERTISING

Citiți și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇