Două accidente grave duminică, trei persoane au murit

Două accidente grave au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, trei persoane pierzându-și viața.

Un prim accident a avut loc pe DN 17D, în localitatea Rodna, județul Bistrița Năsăud, unde un tânăr de 18 ani a murit și alți trei au fost răniți, după ce mașina în care se aflau a lovit un stâlp de electricitate.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, în accident au fost implicați patru tineri, dar pentru unul dintre ei, un băiat de 18 ani, a fost declarat decesul.

Alți trei tineri, cu vârste între 18 și 22 de ani, au fost duși la spital.

ADVERTISING

Polițiștii Serviciului Rutier au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările urmează să stabilească cu exactitate cauzele și modul de producere a evenimentului rutier.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Al doilea accident a avut loc pe drumul european E70, la ieșirea din Lugoj spre Caransebeș. O femeie de 36 de ani și un bărbat de 40 de ani, soție și soț, au murit, după ce mașina în care se aflau a intrat în impact frontal cu un camion.

ADVERTISING

Cele două persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate.

„Intervenția a fost dificilă, deoarece autoutilitara avea peste 26 de tone, iar pentru extragerea victimelor pompierii au lucrat mai bine de 2 ore. Din nefericire, victimele au suferit leziuni incompatibile cu viața”, spun reprezentanții ISU Timiș.

Deocamdată nu se știe din ce cauză s-a produs accidentul, polițiștii urmând să finalizeze cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇