Doi băieţi din Târgovişte au folosit aparate cu electroşocuri într-o staţie de autobuz

Doi băieţi din Târgovişte au folosit aparate cu electroşocuri într-o staţie de autobuz

Jandarmii au intervenit în Târgovişte, unde doi băieţi de 14 ani şi 18 ani au fost văzuţi în timp ce foloseau, într-o staţie de autobuz, dispozitive cu electroşocuri pentru a-i intimida pe cei aflaţi în zonă.

Un jandarm din cadrul Inspectoratului Dâmboviţa, aflat în timpul liber, a fost cel care a solicitat intervenţia colegilor săi, după ce a observat cum cei doi tineri folosesc dispozitive cu electroşocuri.

”O echipă din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa a intervenit prompt în zona indicată şi a oprit activitatea celor doi, în vârstă de 18, respectiv 14 ani. Aceştia foloseau, în scop de intimidare, două dispozitive cu electroşocuri şi au creat temeri în rândul celorlalte persoane aflate în staţia de autobuz.

ADVERTISING

Cei doi au afirmat că le-au achiziţionat, recent, pentru autoapărare, iar situaţia din spaţiul public se crease pe fondul unor neînţelegeri”, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa.

Cei doi tineri au fost duşi la sediul Jandarmeriei pentru continuarea verificărilor, minorul fiind însoţit de unul dintre părinţi. În urma efectuării controlului corporal, asupra acestora au fost găsite cele două dispozitive cu electroşocuri.

Cazul a fost transmis Poliţiei Târgovişte pentru continuarea cercetărilor şi aplicarea măsurilor legale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇