Doi bărbați prinși în flagrant când furau șine de tramvai, în București

Doi bărbați prinși în flagrant când furau șine de tramvai, în București

Doi bărbați, de 34 şi 35 de ani, au fost prinși în flagrant în timp ce furau mai multe bucăți de șină de tramvai și obiecte din fier în Bucureşti.

Cei doi au fost reţinuţi de poliţiştii de la Secția 6, pentru furt calificat, cu un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei.

Sâmbătă, în jurul orei 16:30, polițiștii i-au prins, în Sectorul 2, pe bd Barbu Văcărescu, în timp ce furau mai multe bucăți de șină de tramvai și obiecte din fier.

Bunurile au fost recuperate și predate STB.

După ce au fost legitimați, cei doi bărbați au fost duși la audieri.

ADVERTISING

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că cei doi bărbați ar mai fi săvârșit alte două infracțiuni.

Astfel, în 5 martie 2024, în jurul orei 13.30, prin forțarea sistemului de asigurare al ușii de acces, ar fi sustras dintr-o anexă situată în spatele unui bloc, din Sectorul 2, un căruț ce conținea mai multe materiale din fier, bunuri pe care le-ar fi valorificat la un centru de colectare.

De asemenea, în aceeași zi, în jurul orei 20.30, bănuiții ar fi pătruns în curtea unei instituții, din același sector, după care, prin demontarea gardului, ar fi pătruns în organizarea de șantier, purtând mască la nivelul feței, și ar fi sustras un pichamăr, cauzând un prejudiciu în valoare de 9.000 de lei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, față de aceștia fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 6 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇