DNA: Un fost manager de la Spitalul de Arşi lua mii de euro şpagă de la paciente ca să le facă operaţii estetice

DNA: Un fost manager de la Spitalul de Arşi lua mii de euro şpagă de la paciente ca să le facă operaţii estetice

Fostul manager al Spitalului Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică și Arsuri din București, medicul Stan Vitalie, este urmărit penal pentru 16 infracțiuni de luare de mită, anunţă DNA.

Medicul în cauză a luat şpaga de la nişte paciente pentru a le face operații estetice în spital, iar oficial declara că au alte afecțiuni.

„În perioada ianuarie 2013 – ianuarie 2014, suspectul Stan Vitalie, în calitate de medic primar și manager al Spitalului Clinic de urgență Chirurgie Plastică și Arsuri din București, ar fi pretins și primit de la 16 paciente, sume de bani cuprinse între 1.100 de euro și 2.700 de euro, pentru a le efectua diferite operații estetice în spitalul de stat mai sus menționat”, potrivit unui comunicat DNA remis vineri.

ADVERTISING

Procurorii susţin că medicul le interna pe femeile respective sub pretextul unor afecțiuni ce necesitau corecții chirurgicale, apoi lua banii de şpagă şi le făcea, în cadrul spitalului de stat, operații estetice care se pot efectua în clinicile private.

În total, medicul ar fi încasat de la 16 paciente suma de 25.000 de euro.

Citeşte şi: Banii n-au culoare politică. Adrian Ionel, Unifarm, pe drumul întortocheat de la "privatizarea" sângelui la afacerile cu măști din timpul epidemiei

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇