Directorul unei firme din Vaslui a fost reținut după ce a lovit intenționat cu mașina mai multe oi și capre

Directorul unei firme din Vaslui a fost reținut după ce a lovit intenționat cu mașina mai multe oi și capre

Directorul unei firme este cercetat de poliţiştii din Vaslui după ce a lovit intenţionat cu maşina mai multe ori şi capre care intraseră pe un teren agricol deţinut de societatea comercială pe care o conduce.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a transmis că bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de “uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept” şi “rănirea cu intenţie a animalelor”. 

“În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii vasluieni au stabilit că, la data de 3 ianuarie 2023, la ora 09.45, persoana cercetată, bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în localitatea Sălcioara, comuna Banca, judeţul Vaslui, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, înmatriculat în municipiul Bucureşti, ar fi urmărit şi acroşat mai multe ovine şi o caprină, ce ar fi pătruns şi păşunat pe un teren agricol, aflat în extravilanul localităţii Zorleni, deţinut de către o societate comercială, la care persoana cercetată deţine calitatea de director”, a transmis IPJ Vaslui.

ADVERTISING

În urma impactului o oaie a murit, iar trei capre şi o oaie au fost rănite. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇