Directoarea unei şcoli din Teleorman a fost înregistrată în timp ce arată cum se fură din laptele şi cornul copiilor

Directoarea unei şcoli din Teleorman a fost înregistrată în timp ce arată cum se fură din laptele şi cornul copiilor

Georgeta Haită, director al Şcolii gimnaziale din Orbeasca de Sus, judeţul Teleorman, a fost înregistrată în timp ce îi explica unei persoane cum procedează pentru ca profesorii să primească din laptele și cornul destinate elevilor.

În înregistrare, femeia spune că porțiile copiilor care absentează ajung la ea și la ceilalți profesori, scrie Liber de Teleorman.

Mai mult, femeia pare nemulțumită că în ultima vreme nu a mai beneficiat de aceste produse, afirmând că ”eu de trei săptămâni nu mai primesc nimic, nu am văzut lapte”.

ADVERTISING

Din cele spuse în înregistrare se pare că Georgeta Haită acuză o persoană că din vina acesteia nici ea și nici profesorii nu s-au mai putut bucura de cornul și laptele elevilor.

”M-au sesizat alea că la un moment dat nu le mai rămânea nimic în cancelarie. Mă, de ce nu rămâne, de ce nu rămâne? Că nici la mine nu mai rămânea.

Că îmi lăsa și mie două cornuri, două d-alea de lapte, trei, în mod egal, ce rămânea în cancelarie îmi lăsai și mie o porție de-a lor. Și eu am văzut că de două-trei săptămâni nu mai rămânea. Nici la mine, nici la ăia nu se ajungeau.

ADVERTISING

Când m-am dus ieri, ce credeți? Veneau egale (porțiile - n.red.) și găsesc numărul complet, că ați văzut că e un număr complet băgat la cutii sigilate. Și mai rămâne diferenţa care să acopere numărul de porții într-o cutie nesigilată. Aia nu mai era acolo și-o trăgea ea în ultimul timp și de aia nu mai ajungea.

Păi tu așa faci în loc să o dai la aștia în cancelarie? Și îmi spune că păi nu, că o pastrasem pentru clasă. Păi cum când eu de trei săptămâni nu mai primesc nimic, nu am văzut lapte. Eu ți-am spuis clar, duci în cancelarie. Lasă acolo să ajungă la fiecare. (…) A rămas, dar nu e normal, e foarte puțin. Că aici rămân. Astea sunt alea pe care le avem în plus, plus absenții. Sunt 3 porții în plus doar 3 clase. La clasa 8-a B e înscrisă una care nu frecventează. Mai e pe la a 7-a unul”, spune directorul în înregistrare.

ADVERTISING

Autoritățile au demarat o anchetă în acest caz. Georgeta Haită candidează pentru o funcţie în Consiliul Local Orbeasca.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇